fbpx

Module 8 – Jouw reflectie

GEFELICITEERD!

Wauw, allereerst wil ik even stilstaan bij waar jij nu bent aangekomen! Je hebt alle modules gevolgd en bent nu bij de laatste module. Ontzettend knap en ik heb heel veel respect voor jou. Ik ben trots dat je zo hebt doorgezet, dat je ervoor bent gegaan.

Misschien ben je nog ergens bang dat je weer terugvalt in het oude. Maar ik kan je verzekeren, als jij bewust blijft van alles wat je hebt geleerd, als jij alles wat je hebt geleerd blijft oefenen en doen, zal het alleen maar makkelijker worden. Je hebt een nieuw patroon! En patronen doorbreken kost nu eenmaal even tijd maar daarna heb je er zoveel baat bij. Dus ga zo door!

Verankeren, versterken en testen. Dit is een voortdurend proces wat je de aankomende tijd mag herhalen. Blijf oefenen, blijf trainen en blijf reflecteren. Op ieder moment dat je merkt dat het verslapt, dat je weer aan het rennen en aan het vliegen bent, kijk dan terug in je werkboek. En maak deze module keer op keer. Zodat je je weer volledig bewust bent van wat je doet, wat je kunt en wat je allemaal al gedaan hebt.

Je hebt een jaar toegang tot Uit de Chaos, in de Flow. En in dat jaar kun je de benodigde lessen zo vaak herhalen als je wilt. Waarschijnlijk heb je dat niet eens nodig, want eenmaal een nieuw patroon, nieuwe gedachten en nieuw gedrag, dan raak je dat niet zo snel meer kwijt.

Tijd om aan de slag te gaan met de laatste opdrachten.

Wat heb je bereikt?

Wat heb jij allemaal bereikt? Goed om daar even bij stil te staan.
Download het werkboek en beantwoord de vragen.

Hoe werkt het voor jou?

Wat werkt voor jou? En wat heeft nog wat verfijning of oefening nodig?

Download het werkboek en maak de bijbehorende opdrachten.

Wat heb je geleerd?

Wat heb je nu allemaal geleerd? We gaan alles even op een rijtje zetten. Want wauw, wat heb je hard gewerkt!

Download het werkboek en maak de bijbehorende opdrachten.

 

De brief naar jezelf

In module 3 heb je een brief geschreven aan jezelf.  Ik wil je vragen om deze brief er weer eens bij te pakken. 

Sta eens bewust stil bij de stappen die je nu hebt gezet. En zijn er nog stappen die je nog wil zetten? Zo ja, wat ga je daarmee doen?  

Heb je vragen over deze module?