fbpx

Les 2 – Jouw talenten 60 min

Jouw talenten

Wat zijn eigenlijk jouw talenten? Als je in de flow wil komen, zul je namelijk veel meer gebruik moeten maken van jouw talenten. Door continu dingen te doen waar jouw talenten niet ligt, zul je meer druk, stress en onrust ervaren dan als je dingen doet waar je goed in bent, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. 

Vraag het eens aan anderen

Soms is het moeilijk om je eigen talenten te zien. Of je hebt niet geleerd om naar je eigen talenten te kijken, maar alles moet eigenlijk altijd beter. De perfectionist! Herkenbaar? 

Naast de andere opdrachten die bij deze les horen, ga je ook vragen aan mensen in je omgeving wat jouw talenten zijn. Je zult waarschijnlijk zien dat zij dingen noemen die jij zo snel mogelijk wegstopt en waarvan jij denkt dat ze normaal zijn. En dat gaan we nu eens niet doen. Wees je eens bewust van al je talenten, van alles waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt. Dit ga je namelijk de aankomende periode en hopelijk voor altijd, optimaal benutten!

Tips voor testen

Vind je het lastig om het zelf te bedenken. Denk dan eens aan een succeservaring en vraag je af welk talent je toen in zetten.

Kom je er echt niet uit? Vraag het eens in de facebookgroep of benut je coachingsessie hiervoor. Het is belangrijk om te weten wat jouw talenten zijn.

Ook deze gratis tests kunnen nog wel eens duidelijke uitkomsten geven:

 

Tijd voor actie

Maak de opdrachten van deze les in het werkboek.

Downloads

Your turn!

2 Reacties

 1. Sanne Gademan

  Mijn talenten zijn:
  Enthousiast
  Betrokken
  Lief
  Attent
  Doorzettingsvermogen
  Relativeringsvermogen

  Antwoord
  • Angela

   Wauw 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[wpc_button]