fbpx

Les 3 – Jij bent de chauffeur 15 min

Jij bent de chauffeur

Je hebt nu ervaren hoe het is om je gedachten op afstand te bekijken. Toch kan het nog voorkomen dat dat even niet lukt en ga je toch in strijd met die gedachten. Door in strijd te gaan met je gedachten, wordt het alleen maar groter. De waterval van gedachten gaat maar door en er komt meer en meer bij.

De volgende metafoor gaat jou helpen om gedachten te erkennen en te accepteren. Jij bent je gedachten niet, het zijn slechts gedachten. 

Tijd voor actie

Aan de slag! Download het werkboek van deze les en vul de opdrachten in.

Downloads

Hoe ik het deed… 

Je moet presteren, je moet er voor anderen zijn, bang om niet aardig gevonden te worden, zelfmedelijden.. dat waren toch wel passagiers die regelmatig aan het stuur trokken. Dat heeft mij ook van veel weerhouden. 

Toen ik hier eenmaal mee aan de slag ben gegaan, kon ik weer doelen bereiken en doe ik nu de dingen waar ik blij van word. 

Angela van Dinther

Coach & Psychodynamisch therapeut, Gelukkig jezelf

Wie zit er naast jou?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *