fbpx

Les 3: Jouw droomleven 60 min

Jouw droomleven

Stel dat alles mogelijk is, wat zou je dan echt heel graag willen? En hoe zou dat dan eruitziet. Durf jij te dromen?

Als je niet droomt, zul je blijven waar je bent. Als ik tegen mezelf blijf zeggen dat ik hoop dat er mensen meedoen aan Uit de chaos, in de flow, dan zullen er minder mensen mee doen dan als ik droom over 500 deelnemers en hoe kan ik deze allemaal begeleiden?

De kracht van visualiseren

In deze les ga je aan de slag met jouw droomleven. Misschien denk je nu al meteen, dat ga ik toch niet bereiken! Nee klopt, als je dat blijft denken dan kom je ook niet in de buurt van dat droomleven.

Als je ergens heilig in gelooft en voor je kan zien, dan het de kracht van positief denken en de kracht van visualiseren die je gaan helpen. Visualiseren van je dromen en doelen heeft effect op je mindset en op je lichaamsprocessen.

Er zijn veel onderzoeken gedaan en daaruit is gebleken dat je jouw geluk, dromen en doelen kunt beïnvloeden door visualisatie. Alles wat je aandacht geeft groeit. Als je continu aandacht geeft aan het negatieve, zal dat ook groter worden. Geen zorgen, we gaan nog uitgebreid met jouw mindset aan de slag.

In deze les zet je een eerste grote stap! Neem de tijd voor deze les, zet al jouw zintuigen in zodat je jouw droomleven kunt zien, horen, voelen, proeven en misschien wel ruiken.

 

Tijd voor actie

Neem de tijd, ga er lekker voor zitten en ga aan de slag met de opdrachten in het werkboek over jouw droomleven!

Downloads

Hoe ik het deed…

Wat is nu mijn droomleven? Mijn droomleven is vooral een relaxed leven waarin ik doe waar ik echt blij van word. Het werk wat ik nu doe als coach & therapeut wil ik blijven doen, online en offline mensen blijven helpen vanuit mijn eigen huis. Daarnaast wil ik ruimte en tijd hebben voor mijn kinderen en daar bewust van kunnen genieten. Leuke dingen doen met mijn vriend en vrienden/vriendinnen. En ik wil 4 keer per jaar op vakantie! Oh, en ik wil ook eigenlijk nog 8 kilo kwijt, zodat ik alle kleren aan kan die ik wil en financieel wil ik ook al die vrijheid hebben om die te kopen.

Mijn droomleven is ontspannen, genieten en echt doen waar ik blij van word.

Angela van Dinther

Coach & Psychodynamisch therapeut, Gelukkig jezelf

Your turn!

1 Reactie

  1. Sanne Gademan

    Mijn droomleven zou zijn als ik dingen kan doen waar ik op dat moment zin in heb!
    (Als ik alleen ben en niemand om me heen heb)

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[wpc_button]