fbpx

Les 3 – Wat loop je nu mis? 30 min

Wat loop je nu mis?

Stel nu dat je zo doorgaat met dit probleem? Dus dat je blijft rennen en vliegen, dat je niet gaat genieten, wat kan er dan gebeuren? Of wat kan je niet ervaren? Wat loop je allemaal mis?

Tijd voor actie

Vul de opdrachten in het werkboek in.

Downloads

Hoe ik het deed… 

Genieten? Dat was niet echt aan de orde. Voor ik het wist was mijn oudste geen baby meer en was ik vooral druk geweest. Het moment dat hij naar school ging en ik aan het haasten was om naar het werk te komen, wist ik; dit kan zo niet langer. Hij is maar één keer klein en daar ben ik nu niet volledig van aan het genieten zoals ik dat wel graag zou willen. 

Angela van Dinther

Coach & Psychodynamisch therapeut, Gelukkig jezelf

Your turn!

6 Reacties

 1. Sanne Gademan

  Ik loop nu mis dat ik niet kan uitkijken naar leuke dingen. Ook weet ik eigenlijk niet meer goed wat ik nou zelf leuk vind om te doen als ik tijd voor mezelf heb. Ook kan ik geen goede docent zijn als ik altijd maar bezig ben met dingen die nog moeten komen en niet stil sta bij alleen die ene les die ik aan het geven ben en met de kinderen op dat moment.

  Antwoord
  • Angela

   Hai Sanne, bedankt voor je reactie! In de volgende module kom je er vast en zeker achter wat jij leuk vindt. Mooi dat je er al bewust van bent nu!

   Groetjes Angela

   Antwoord
 2. Yvette Zewald

  Ik denk dat ik mijn eigen verlangen, creativiteit en ontwikkeling mis loop. Inmiddels kijk ik wel weer anders naar mijzelf door de deuropening, dan bij de eerste les. Maar loop soms toch mezelf mis.

  Antwoord
  • Angela

   Wat goed dat er al een stap is gezet na les 1!

   Antwoord
 3. Janske Meessen

  Moet eerlijk bekennen dat ik zeer lang over module 1 doe.. het raakt mij meer dan ik dacht. Het is confronterend en soms weet ik ook niet of ik de juiste richting opga.. datgene wat ik lees is zo herkenbaar. Ik weet nu al dat ik er geen spijt van krijg van deze stap.. het maakt mij wel moe, op dit moment ..

  Antwoord
  • Angela

   Hai Janske, we hebben al even contact gehad, maar je bent super goed bezig! Module 1 maakt veel los en gebruik het juist des te meer als motivatie om het anders te gaan doen! Op naar module 2 zo 🙂

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *