fbpx

Les 5 – De consequenties 30 min

De consequenties

Wat zijn de consequenties als je dit blijft denken en voelen? Wat zijn de consequenties als je zo door blijft gaan?

Tijd voor actie

Aan de slag! Download het werkboek van deze les en vul de opdrachten in.

Downloads

Hoe ik het deed… 

Als ik zo door zou gaan dan zou ik weer thuis komen te zitten. Eén keer meegemaakt toen ik 21 jaar was. Ik studeerde én werkte, veel te veel. En daarnaast wilde ik ook nog iets van een studentenleven. Ik sliep weinig, was altijd druk, had altijd afspraken. Dus ik weet nu, als ik weer op een punt kom van veel te veel drukte, dan hou ik het letterlijk niet meer vol. Dat zal ik met alles wat ik nu weet en heb geleerd, ten alle tijden voorkomen. 

En wat ik mis? Het opgroeien van mijn kinderen. Ik mis het genieten van de kleine dingen als ik door was blijven gaan met alleen maar rennen en vliegen. 

Angela van Dinther

Coach & Psychodynamisch therapeut, Gelukkig jezelf

Hoe doe jij het?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *