fbpx

Les 6: Visionboard 60 min

Jouw visionboard

In deze les ga je een visionboard maken. Wat is dat nou, een visionboard? Misschien heb je er weleens van gehoord of heb je er zelfs wel eens een of meerdere gemaakt.

Een visionboard is een manier om jouw dromen en doelen letterlijk zichtbaar te maken. Als je dingen zichtbaar maakt, werkt het nog krachtiger door. Door een visionboard te maken, creëer je jouw toekomst. Je focust je op wat je wil en waar je naar toe wil.

Doordat je je focust op wat je graag wil en dat inzichtelijk maakt, zal ook je onbewuste hiermee geprogrammeerd worden. Als jij regelmatig naar jouw visionboard gaat kijken, zul je ook eerder de juiste dingen doen die horen bij het waarmaken van je doelen en dromen.

Kortom, je programmeert je onbewuste met dit visionboard. Geen focus op wat je niet wil, wat er misschien nu is, maar focus op wat je wil, wat je droomt en wat je doel is.

Deel jouw visionboard

Ik ben erg benieuwd naar jouw visionboard. Deel je hem even in de facebookgroep? Of plaats hem op social media en tag @gelukkigjezelf, dan kan ik hem ook zien!

Tijd voor actie

Pak een groot stevig vel papier. Verzamel beelden die te maken hebben met jouw dromen en doelen. Dit kunnen foto’s uit tijdschriften zijn, quotes, mooie afbeeldingen van pinterest bijvoorbeeld. Kies ook een mooie foto van jezelf!

Als je er woorden bij wil zetten, schrijf deze woorden en zinnen dan alsof het al zo is. Dus niet ‘ik ga rust ervaren’, maar ‘ik heb rust’.

Zet, hang of plaats je visionboard ergens waar je het regelmatig kan zien. En deel jouw visionboard in de facebookgroep!

Hoe ik het deed… 

Inmiddels heb ik al vele visionboards gemaakt. Het helpt mij ontzettend om te visualiseren wat ik graag zou willen. Ik hang het dan ook altijd op in mijn keuken, zodat ik het altijd kan zien en eraan herinnert kan worden wat ik graag zou willen.

Angela van Dinther

Coach & Psychodynamisch therapeut, Gelukkig jezelf

Your turn!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *