fbpx

Les 9 – Jouw reflectie 30 min

Ontspanning

Elke module sluiten we af met een stukje reflectie. Dus deze ook.

Al heb je in deze module al heel veel moeten reflecteren en is ook mijn grootste tip hierbij: Blijf dit doen! 

Door te blijven reflecteren, kun je ook stappen maken. Kun je ook zien waar het niet goed gaat, wat heel goed gaat en dat vieren. En je voorkomt dat je weer vervalt in je oude patroon. En dat is iets wat je niet meer wilde. 

 

Tijd voor actie

Aan de slag! Download het werkboek van deze les en vul de opdrachten in. 

Downloads

Hoe ik het deed… 

Het is zo ontzettend nuttig om te reflecteren. Om overzicht en structuur in mijn leven te behouden, doe ik dit wekelijks. Ik ga er echt voor zitten, zodat ik uiteindelijk ook meer tijd heb voor momenten van ontspanning en een met een veel relaxter gevoel door mijn leven ga. 

Angela van Dinther

Coach & Psychodynamisch therapeut, Gelukkig jezelf

Hoe kijk jij terug op deze module?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *