fbpx

Les 4: Reflectie 30 min

Reflectie

In de eerste 3 lessen heb je gekeken naar wat je allemaal niet meer wil, wat je wel doet en wat je misloopt hierdoor. Tijd voor een stukje reflectie.

In deze module heb je je voorgesteld dat je jezelf vanuit de deuropening bekijkt. Als je nu eens naar jezelf toe gaat en eens voelt hoe jij je daar voelt? Welke gevoel hoort daar dan bij? En hoe sterk is dat gevoel?

Wat is het nut van reflecteren?

 • Je neemt jouw functioneren op een systematische wijze onder de loep. 
 • Het helpt je om jezelf te ontwikkelen en je gedrag te optimaliseren. 
 • Het zorgt ervoor dat je eigen verantwoordelijkheid neemt voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. 

 

Tijd voor actie

Reflecteren is belangrijk. Vul de opdrachten in, in je werkboek en kijk terug naar de afgelopen lessen.

Downloads

Your turn!

4 Reacties

 1. Sanne Gademan

  Ik heb ingezien dat mijn betrokkenheid voor mijn werk mij niets goeds oplevert op dit moment. Ook zie ik in dat ik heeeeeel graag een goede balans wil krijgen en ook weer leuke dingen voor mijzelf wil gaan doen.

  Antwoord
  • Angela

   Wauw wat een mooie inzichten Sanne!

   Antwoord
 2. Janske Meessen

  Mijn inzicht is dat je echt bij jezelf moet gaan graven om je eigen gevoel en keuze goed te maken. Dat je je eigen invloed beter kunt nemen dan de invloeden van buitenaf.. dat ik sterker en wijzer ben dan ik ooit gedacht had en dat je gevoelens mag hebben over je eigen keuze die je maakt in jou leven

  Antwoord
  • Angela

   Wat bedoel je met je eigen gevoel en keuze ‘goed’ te maken? Wat omschrijf je het mooi, wat ben je goed bezig!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *