fbpx

Welkom bij 

Uit de Chaos,

in de Flow

Welkom!

Welkom bij Uit de Chaos, in de Flow!  

Uit de Chaos, in de Flow is voor jou gemaakt, zodat jij gelukkig in de flow van je leven kan zitten. Zodat je (weer) kunt genieten en kunt leven i.p.v. geleefd worden. En belangrijk, mét structuur en overzicht in je leven.

Je bent druk, je rent en vliegt en je hebt geen overzicht meer. Tijd voor verandering, goed dat je deze eerste stap nu maakt.

Uit de Chaos, in de Flow is gebaseerd op 8 stappen die leiden tot een succesvolle verandering. Tijdens dit online programma zal ik je door middel van verschillende lessen meenemen in deze 8 stappen.  In iedere stap biedt dit online programma jou de inzichten en handvatten om op een makkelijke manier en in kleine stappen in de Flow te komen.

Je gaat trainen en oefenen, het wordt hard werken maar het is het allemaal waard, beloofd! Als je iedere stap doorloopt, kun je de verandering ook echt bewerkstelligen. Je moet er natuurlijk zelf wel iets aan doen en daar ga ik jou bij helpen. Jij krijgt de regie over jouw leven!

Ben je er klaar voor? Tijd voor actie! 

Lees dit eerst!

Voordat je start, wil ik je vragen om dit eerst te lezen. Want hoe volg je nu dit programma?

Belangrijk is dat je iedere les door loopt, ook al heb je het gevoel dat iets niet echt bij je past. Dan ga er vooral doorheen. Je weerstand is je grootste leermeester. Jouw onbewuste geeft jou dan namelijk een seintje dat er iets in beweging is. 

Lees in iedere les eerst de bijbehorende theorie. Deze theorie heb je nodig om een opdracht te kunnen maken.

Als er staat ‘Tijd voor actie‘, dan is het tijd om de opdrachten in te vullen. Het is belangrijk om eerst de bijbehorende theorie te lezen voordat je de opdrachten maakt. 

Veel succes! 

Bonus

Afhankelijk van jouw pakketkeuze, heb je wel of niet recht op gratis coachingsessies of coachingscalls. 

Via de onderstaande link kun je een afspraak maken hiervoor.

Maak een keuze voor een online of offline sessie. Zorg dat je op tijd bent met het inplannen van je sessie. Tijdens het programma wordt regelmatig de tip gegeven om een coachingsessie in te plannen. Natuurlijk mag je dit ook inplannen op het moment dat jij het nuttig vindt. 

Let op: Offline sessies kunnen alleen overdag worden ingepland en zijn zeker aan te raden als je in de buurt van Gelukkig jezelf woont.  

Maak nu een afspraak!

Deel 1 – Jouw motivatie

Module 1: Jouw realiteit

In deze module krijg je inzicht in wat je vooral niet meer wil. Motivatie voor verandering komt ook uit beseffen wat je echt niet meer wil. Hoe ziet jouw realiteit er nu uit?

 

Is dit de leukste module? Nee! Maar wel een hele nuttige module. Want hier krijg je echt inzicht in wat je nu doet en niet meer wil. 

4 lessen • 2,5 uur

Module 2: Jouw dromen en doelen

In deze module gaan we kijken wie jij bent, wat jou blij maakt en wat je graag zou willen. Deze module draait om jou in de positieve zin.

Waar wil je naar toe? Wat wil je bereiken?

7 lessen • 6,5 uur

Module 3: Jouw belemmeringen

Deze module gaat om inzicht in de patronen die jouw probleem in stand houdt. Dit gaat om patronen in gedrag, in denken en in voelen.

Door eerst stil te staan en inzicht te krijgen in wat jou belemmert, kun je straks ook daadwerkelijk een verandering maken.

8 lessen • 6,5 uur

Module 4: Jouw keuze

Je gaat een keuze maken! Je gaat dé keuze maken of je verandering wil of niet! Zet ‘m op!

In module 1 t/m 3 heb je al het voorwerk al gedaan en als het goed is, voel je in module 4 vanuit je tenen welke keuze je moet maken. 

Ga ervoor! 

2 lessen • 0,5 uur

Deel 2 – Jouw actie

Module 5: Jouw mindset

Als je een echte verandering wil maken, heb je een nieuwe mindset nodig. In deze module ga je daar uitgebreid mee aan de slag. 

6 lessen • 4 uur

Module 6: Jouw focus

Yes! In deze module krijg je alle tools, tricks & oefeningen om focus en concentratie te houden. Rust in je hoofd! 

10 lessen • 6,5 uur

Module 7: Jouw tijd

In deze module ga je aan de slag met jouw tijd & jouw planning. Je gaat overzicht creëren in jouw leven.

9 lessen • 8 uur

Module 8: Jouw reflectie

Bij een verandering hoort voortdurende reflectie. In de module ga je reflecteren en leer je reflecteren voor de toekomst. 

1 les • 2 uur