fbpx

Les 1 – Wat levert het jou op? 60 min

Wat levert het jou op?

Je hebt besloten om te willen veranderen. Je wil graag leven in plaats van geleefd worden en genieten. Je wil overzicht, je wil structuur, ontspanning en misschien wel meer.

Je hebt inmiddels een groot aantal opdrachten gemaakt waarin je motivatie en inzicht hebt gekregen. Nu wordt het tijd om een beslissing te maken.

Tijd voor actie

Aan de slag! Download het werkboek van deze les en vul de opdrachten in.

Downloads

Hoe ik het deed… 

Wat het mij opleverde toen ik aan de slag ging met persoonlijke ontwikkeling? Ik kan nu meer genieten van alles om mij heen. Ik voel meer rust, zowel in mijn lijf als in mijn hoofd. Ik luister naar mezelf.

Natuurlijk heb ik nog wel eens stress of voel ik mezelf nog weleens onrustig of verdrietig. Maar ik kan het plaatsen en ik kan er mee omgaan. Ik kan het ombuigen, wat voor heel veel rust zorgt. 

Dit is trainen, trainen, trainen. Want je komt er niet vanzelf. De voordelen voor mij en mijn omgeving zijn wel duidelijk. Een veel relaxter en vrolijker persoon :). De nadelen voor mijn omgeving? Ik denk meer aan mezelf. Dat wil zeggen, ik sta niet meer zomaar voor iedereen en alles klaar behalve voor mezelf. 

Angela van Dinther

Coach & Psychodynamisch therapeut, Gelukkig jezelf

Wat levert het jou op?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *