fbpx

Module 6 – Jouw focus

Module 6 - Jouw focus

In deze module krijg allerlei opdrachten en tools voor meer focus en overzicht. Je gaat leren prioriteiten te stellen en keuzes te maken. We gaan aan de slag met rust in jouw hoofd, zodat je in de volgende module jouw tijd ook zo relaxed mogelijk kunt vullen.

Veel praktische opdrachten en voer deze vooral zoveel mogelijk uit. Ze zullen wellicht niet allemaal bij jou passen en dat is niet erg. Maar juist als je denkt, dit past niet bij mij, doe het dan toch. Blijf uitproberen zodat jij er precies achter kunt komen wat bij jou past en wat voor jou werkt.

Proberen!
Als je dus denkt, dit past niet bij mij, is dat waarschijnlijk iets wat niet bij jou past omdat je het zo anders gewend bent. En dat wat je gewend bent, wilde je niet meer doen, daarom volg je Uit de Chaos in de Flow en ben je inmiddels al belandt bij deze module!

Dus go for it! Oefen, train, probeer uit en maak gebruik van alles wat je al geleerd hebt en wat je weet!

Belemmerende gedachten?
Je weet hoe je er mee om moet gaan en waar het vandaan komt.

Val je terug in het oude? Je weet wat je niet meer wil en wat je juist wel wil. Lees het nog eens na en wees je er bewust van dat alléén jij deze keuze hebt, alléén jij deze verandering kan maken.

Als je blijft roepen dat je te druk bent, dan zal er niets veranderen.

Les 1: Even samenvatten

In deze les gaan we even kort samenvatten wat jij wil bereiken en waarom je dat wil bereiken. Belangrijk om dit in jouw achterhoofd te houden bij het maken van alle volgende lessen.

30 min.

Les 2: Jouw energiebronnen

Hoe is de balans tussen jouw energiebronnen? Waar krijg jij energie van? En waar zou je meer aandacht aan mogen besteden?

30 min.

Les 3: Jouw geluksmomenten

Wat zijn jouw geluksmomenten? Sta je daar weleens bij stil tussen al die drukte die je hebt?

30 min.

Les 4: Prioriteiten stellen

Om meer overzicht en structuur te ervaren, moet je prioriteiten stellen. Maar hoe? Je leert het in deze les

60 min.

Les 5: Nee zeggen

We vinden nee zeggen vaak heel lastig. Maar nee zeggen tegen een ander, is ja zeggen tegen jezelf. In deze les ga je aan de slag met het leren nee zeggen.

30 min.

Les 6: Jouw drukte stempel

Hoe herken je nu eigenlijk dat je echt druk bent? Door middel van jouw stempel van drukte te herkennen. Ben je benieuwd? Je leert het in deze les.

30 min.

Les 7: Mail & telefoon

Misschien wel de grootste energie & tijdvreters die wij momenteel hebben. In deze les gaan we kijken naar jouw mail- en telefoongedrag. Daar valt vast nog wel iets te winnen 😉

30 min.

Les 8: Ontspanning

Ontspanning is zo ontzettend belangrijk voor je. Nee, je bent niet lui als je ontspant, je hebt het écht nodig om weer verder te kunnen. Deze les krijg je alle oefeningen om te kunnen ontspannen en te genieten van dít moment.

120 min.

E

Les 9: Jouw reflectie

Tijd voor reflectie. Net zoals na iedere module kijken we even terug naar wat je hebt geleerd, welk inzicht je hebt meegenomen. 

30 min.

Bonusles: Moet ik dit nu doen?

Is alles wat je moet doen wel voor jou bedoeld? Moet jij dat wel doen? En moet het wel nu? Een bonus-les voor jou, die voor mij heel nuttig was. Ik gebruik het dagelijks.

30 min.

Heb je vragen over deze module?