fbpx

Les 1 – Leer mij het recept 60 min

Wat is jouw recept?

Eigenlijk zou ik eerst wel eens precies willen weten hóe jij jouw probleem doet. Wat is daar allemaal voor nodig? Welke ingrediënten zitten er allemaal in?

Kun jij het mij leren? Aan de slag dan!

Tijd voor actie

Aan de slag! Download het werkboek van deze les en vul de opdrachten in.

Downloads

Hoe ik het deed… 

Mijn recept, je moet het ongelooflijk belangrijk vinden om het altijd beter te doen. Als je die mindset hebt, dan kon je mijn probleem doen. Nooit was het goed genoeg. Meer presteren, meer succes, meer geld verdienen, meer werken, meer, meer meer… Hoe moet je je dan voelen? Gejaagd, onrustig. En wat mijn aandeel was? 100 %, ik had het zelf in de hand. Zodra ik wist waar het vandaan kwam, was ik vastbesloten om er iets aan te doen. 

Angela van Dinther

Coach & Psychodynamisch therapeut, Gelukkig jezelf

Hoe doe jij het?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *